Välkommen till RM 2017 den 14 och 15 november i nordöstra Skåne

Företagspresentation – Dog Relations

När Dog Relations startade, var det just i det självklara och naturliga samspelet med våra hundar som tanken om ett hundföretag föddes. Vi håller kurser för dig som hundägare, från den första valpkursen, till mer avancerad vardagslydnad på fortsättningsnivå.

Du kan också delta på olika temakurser och för dig med retriever håller vi apporteringsträningar under delar av året.

Under kennelnamnet Gamegainer föder vi upp jaktlabradorer. För oss är det viktigt att du som valpköpare ska känna dig trygg under din valps uppväxt. Vi stöttar och hjälper självklart till med er träning.

Vi önskar arrangörer och deltagare vid årets RM lycka till!

För mer information besök www.dogrelations.se

Hälsningar
Jenny Närfors