Välkommen till RM 2017 den 14 och 15 november i nordöstra Skåne

Företagspresentation – Märta Segerström Grafisk Formgivning

Jag är designer och arbetar inom eget företag med grafisk formgivning och illustration av reklam, logotyper och böcker. Precis som ”skomakarn’s barn” har jag varken egen logotyp eller hemsida!
På fritiden ägnar jag mig åt mina tre hundar – tränar, startar på jaktprov och apporterar lite på jakter.

Min första erfarenhet från RM var att jobba som markör på RM 2011 och jag har även befunnit mig i publiken vid ett par tillfällen. Inför årets mästerskap har jag gjort logotypen för RM 2017 samt varit redaktör och formgivare av RM-tidningen ”Champion” . Jag har även tagit hand om priser, domar- och funktionärsgåvor.

Jag ser fram mot årets RM och önskar alla startande lycka till!

Hälsningar
Märta Segerström