Välkommen till RM 2017 den 14 och 15 november i nordöstra Skåne

Företagspresentation – Eva Bodfäldt Education

Jag har arbetat professionellt sedan mitten av 80-talet med inriktning på relation människa – hund. Jag har arbetat med alla kategorier av hundägare och raser, vilket har skapat stort utrymme för kreativitet och flexibilitet.

Jag föreläser och håller clinics (föredrag med praktik i enskilda och utvalda ämnen) för retrieverklubbar, brukshundklubbar, myndigheter och privata företag i Sverige och utomlands. Jag är också delägare i Sveriges största hundpodd, ”Vår bästa vän”.

Jag har skrivit boken ”Kontaktkontraktet” (2016) som sålts i mer än 100000 ex och en pedagogikbok för instruktörer och träningskompisar ”Hur svårt kan det va? (2016) tillsammans med Åsa Nilsonne. Den sextonde december i år släpps ”Det handlar om Will-Ja”, en självutlämnande bok om mitt och Will-Ja´s första år tillsammans.

Jag ser med glädje och spänning fram mot RM -17 och håller tummarna för alla ni skickliga förare som kommer att kämpa om den åtråvärda titeln: Årets retrievermästare 2017.

För mer information, besök www.evabodfaldt.com

Hälsningar Eva