Välkommen till RM 2017 den 14 och 15 november i nordöstra Skåne

Företagspresentation – Södra Sandby Hund- och Husdjursservice

”Fågel, fisk eller mittemellan spelar ingen roll – vi kommer till dig!
Södra Sandby Hund- och Husdjursservice erbjuder hundpromenader – regelbundet eller enstaka; dag, kväll eller helg. Vi har också katt- och smådjurstillsyn i ditt hem. Åker du bort kan du inackordera din hund i hemmiljö hos oss.
Vi underlättar din vardag – tryggt, enkelt och smidigt!”

Förutom att jag driver SSHH ägnas en del av min tid (förstås) åt mina labradorer. Träning, en del ideellt arbete för SSRK Södra, någon provstart ibland, och så apportering när jag hinner. Jag ägnar mig också gärna åt att göra saker som inte alls har med hundar att göra – tror att det är bra med lite balans!

Jag och min fyrbente bästa kompis Blix har tidigare deltagit vid några RM med en 2:a placering med CK som bästa resultat. Många roliga minnen, dubbelt värdefulla nu när han är borta.

Inför RM 2017 jobbar jag med marknadsföringen vilket är något jag verkligen gillar! Jag har huvudansvaret för RM Facebook och företags- och kennelsponsringen men jobbar också med korrekturläsningen av Champion. Prissponsring och lite annat blir det också. Självklart är jag och SSHH också med och sponsrar vårt största, nationella retrieverevent!

Min förhoppning inför RM 2017 är att vi skall få till ett mästerskap med bra kvalitet och att alla ska ha kul och trivas! Kanske, kanske kan jag och Copperbirch Gara få delta också om meriterna räcker – det vore roligt.

Varmt välkomna till RM 2017 – för vi ses väl där, i publiken eller på ”startlinjen” ?

För mer information, besök www.sandbyhund.se
Hälsningar Ann