Välkommen till RM 2017 den 14 och 15 november i nordöstra Skåne

Företagspresentation – Knivsta Djurcenter

Vi, Li Carlsson och Sandra Jansson, driver Knivsta Djurcenter sedan 2015.

I butiken hittar du det mesta av tillbehör till ditt husdjur. Vi är måna om att ha ett brett sortiment med bra varor till konkurrenskraftiga priser. Vi har också en träningshall som ligger i anslutning till butiken.

Sandra har tidigare jobbat inom fackhandeln och som säljare för hundfodergrossist. Är utbildad lärare i hundträning, instruktör inom SBK och har tränat och tävlat med hund på elitnivå i sök, lydnad och jakt under många år och har bl a tre SM-guld,1 SM-silver och ett NM-guld i sök. Nämnas bör f f a fantastiske labradorhanen Justlike Prins Nikolai som Sandra hade enorma framgångar med! (red:s anm)

Li har tidigare jobbat inom fackhandeln, som butikschef och som säljare till fackhandeln för grossist inom hundfoder/ kattfoder/ djurtillbehör. Hon har tränat och tävlat i spår, sök, rapport och lydnad på elitnivå under många år, också med fina resultat.

Självklart väljer vi att sponsra RM och vi önskar arrangörer och deltagare lycka till!

För mera information, besök www.knivstadjurcenter.se

Hälsningar Li och Sandra