Välkommen till RM 2017 den 14 och 15 november i nordöstra Skåne

Sponsorer – priser

VILL DU BIDRA TILL ETT RIKTIGT BRA PRISBORD PÅ RM 2017?

 

RM – vårt största nationella event där vi också välkomnar internationella ekipage. En riktig fest – och inget RM utan ett bra prisbord! Vill du vara med och bidra till att det ser riktigt festligt ut? Både företag och privatpersoner är välkomna!

Ditt företagsnamn / namnet på dig som privatperson kommer att finnas med på prissponsorernas egen sida i RM-tidningen!

Du omnämns också på RM:s egen eventsida på Facebook!

Visst vill du vara med och bidra till ett riktigt bra prisbord på RM 2017?

Kontakta Viveka Brännström på +46 708 55 58 70 eller braviv@gmail.com


Hunden & Herden är butiken på nätet och på landet för alla anglofiler! Inte minst oss som håller vårt hundintresse högt och värnar om det innehållsrika livet på landet. I vår butik hittar du ett mycket brett sortiment av waxoil, jodphurs, tweed och annat smått och gott från våra egna brittiska leverantörer till verkligt humana priser. Vi har en lång rad märken som vi är helt ensamma om och är alltid på jakt efter nyheter från andra sidan Nordsjön… Välkommen att titta in på www.hundenochherden.se eller i vår butik i Skartofta mellan Övedskloster och Bjärsjölagård! // mvh Peter & Maria Larsson (P.S: Hundar är alltid välkomna in hos oss…)

 

Caparol är en internationell färgexpert som utvecklar och marknadsför unika puts- och måleriprodukter av högsta kvalitet. Våra kunniga, engagerade och motiverade medarbetare hjälper och vägleder också varje kund när de planerar sitt projekt. Hos oss finns över 120 års samlad erfarenhet kring kvalitetskrav från alla typer av marknader, temperaturer och väderförhållanden. Caparol ligger i framkanten med utveckling av miljöanpassade färger. För mer information, besök http://www.caparolfarg.se